Contact

Visser & Steenberghe B.V.
 

Telefoon: + 31 (0) 30 69 77 829
Fax: + 31 (0) 30 69 77 830
 

Bezoekadres:
Biltseweg 8
3735 MC Bosch en Duin
Nederland
 

Postadres:
Postbus 606
3700 AP Zeist
Nederland
 

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanuit richting Amsterdam
Neem de A1 richting Amersfoort. Ga bij knooppunt Eemnes de A27 op richting Utrecht. Neem afrit 32 (Bilthoven/Maartensdijk) en ga bovenaan de afrit linksaf richting Bilthoven/Soest (N234). Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf de N238 op richting Den Dolder/Zeist. Rij door tot de rotonde, ga daar rechtsaf en gelijk linksaf richting Bosch en Duin. Rijd vervolgens steeds rechtdoor (Vossenlaan) tot de T-splitsing met de Biltseweg. Visser & Steenberghe Advocaten is gehuisvest in het pand op de hoek rechts en het toegangshek is direct om de hoek rechts aan de Biltseweg.
 

Routebeschrijving vanuit Utrecht / Den Haag / Rotterdam / 's-Hertogenbosch / Arnhem
Ga vanaf de ring Utrecht (Oost) de A28 op. Neem afrit 3 (Den Dolder) en sla bovenaan de afslag rechtsaf richting Den Dolder. Ga bij de stoplichten (McDonald’s) linksaf de N237 op richting De Bilt/Utrecht. Vervolgens bij het tweede stoplicht rechtsaf (Mesdaglaan). U rijdt Bosch en Duin binnen. De Mesdaglaan gaat over in de Duinweg. Neem na het kruisen van een iets verhoogd fietspad de eerste afslag links (Biltseweg). Visser & Steenberghe Advocaten is gehuisvest aan de rechterkant, het eerste pand na een dwarsstraat rechts (Vossenlaan).
 

Routebeschrijving vanuit richting Amersfoort
Ga bij Amersfoort de A28 richting Utrecht. Neem afrit 3 (Den Dolder) en sla bovenaan de afslag linksaf richting Den Dolder. Ga bij de stoplichten (McDonald’s) linksaf de N237 op richting De Bilt/Utrecht. Vervolgens bij het tweede stoplicht rechtsaf (Mesdaglaan). U rijdt Bosch en Duin binnen. De Mesdaglaan gaat over in de Duinweg. Neem na het kruisen van een iets verhoogd fietspad de eerste afslag links (Biltseweg). Visser & Steenberghe Advocaten is gehuisvest aan de rechterkant, het eerste pand na een dwarsstraat rechts (Vossenlaan).

Bijzondere gegevens

Handelsregister

KvK nummer: 30188810
 

BTW nummer

BTW nummer is: NL8124.25339.B01