Wat doen wij

Visser & Steenberghe advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en financieel recht. Op deze gebieden biedt ons kantoor hoogwaardig juridisch advies en procesbijstand tegen scherpe tarieven.
 
Onze advocaten hebben ruime ervaring in de (internationale) advies- en transactiepraktijk, opgedaan in de internationale advocatuur en de financiële sector. Veel van de zaken waarbij wij betrokken zijn hebben ook een sterk internationaal karakter.
 
Wij combineren onze transactiepraktijk nadrukkelijk met een procespraktijk. Wij hebben de vereiste proceservaring, creativiteit, innovativiteit en gedrevenheid om de belangen van onze cliënten in procedures maximaal te dienen.
 
Een overzicht van onze specialismen en voorbeelden van transacties kunt u op deze website vinden.
 
Voor rechtsgebieden die niet binnen onze specialismen vallen, werken wij samen met deskundige adviseurs. Voor grensoverschrijdende transacties werken we samen met gerenommeerde buitenlandse kantoren.
 
 

Voor wie werken wij

Wij werken voornamelijk voor nationale en internationale middelgrote en grote bedrijven, investeerders en investeringsfondsen.
 
Specifieke sectoren waarin wij actief zijn: Transport en Logistiek, Energie, Private Equity, Life Sciences en distributie/retail.